• Σε κλίμα άριστης συνεργασίας, η UPPRESS μας εκτύπωσε μια ιδιαίτερη εικαστική εργασία για ένδυση κολώνας καταστήματος στο Ηράκλειο Κρήτης και ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ασφαλή μεταφορά και τοποθέτησή της.

  Εξαιρετική δουλειά, ευχαριστώ πολύ!

  Χρήστος ΚαραπάνοςDigital Manager & Junior Product ManagerGroupe SEB

 • Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους και κάθε έναν ξεχωριστά, όλους όσους εργάστηκαν και εργάζονται για τα προγράμματα αυτά. Εκτιμούμε πολύ τον επαγγελματισμό και την έγκαιρη παράδοση των εντύπων μας, ειδικά σε τόσο αυστηρές χρονικές προθεσμίες, που όμως είναι ζωτικής σημασίας για την προβολή των παραστάσεων μας.

  Η μέχρι τώρα συνεργασία μας είναι άκρως αποτελεσματική και εποικοδομητική  και ευελπιστούμε για τη συνέχεια της και σε μελλοντικά project.

  Άννα ΣαουλίδουStrategic Marketing & Communications ManagerΑθηναϊκά Θέατρα

 • Αγαπητοί συνεργάτες,

  Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό που δείξατε, κατά την προετοιμασία για την συμμετοχή της εταιρείας μας στην 1η Κλαδική Έκθεση της WESTIA 2016, στην οποία παρουσιάστηκε για 1η φορά η νέα εταιρική ταυτότητα της Ergologic.

  Κωνσταντίνος ΠαπαδόπουλοςCEOERGOLOGIC AEBE

 • Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους της ΜΕΤΚΑ για όλη την προσπάθεια που κάνατε στην UPPRESS να ανταποκριθείτε στους χρόνους μας, και για τον επαγγελματισμό και συνέπεια που μας δείξατε καθ’όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

  Helena EstevesMarketing ManagerMETKA, member of MYTILINEOS Group

 • Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αμεσότητα σας σχετικά με τους χρόνους και να σας συγχαρώ για το αποτέλεσμα.
  Οι προσκλήσεις ενθουσίασαν!

  Χριστίνα ΕυσταθίουProject ManagerCommunisis

Σελίδες