Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η Up Press

Η UPPRESS

Η UPPRESS είναι εταιρεία καθετοποιημένων εφαρμογών γραφικών τεχνών, η οποία συνεχίζει μια επιτυχημένη πορεία 20 ετών και παραμένει στην κορυφή με την ποιότητα, την τεχνογνωσία, τη συνέπεια και την πελατοκεντρική της φιλοσοφία.
Ταυτόχρονα, το όνομά της συνδέεται με ό,τι πιο σύγχρονο, δημιουργικό και επαγγελματικό στο χώρο της προεκτύπωσης, της εκτύπωσης και των ψηφιακών εφαρμογών.
Υποστηρίζεται από μια μεγάλη ομάδα έμπειρων συνεργατών, συνδυάζοντας την ανθρώπινη εξειδίκευση με τις πιο εξελιγμένες μορφές τεχνολογίας, τον υψηλό επαγγελματισμό με την φιλική διάθεση.

Μια ομάδα που ξεκίνησε και συνεχίζει με το ίδιο πάθος, αντιμετωπίζοντας τη δουλειά της σαν τέχνη δημιουργώντας έργα με χρώμα και υψηλή ποιότητα!

Στόχος

Η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας ως προς την έντυπη επικοινωνία τους, μέσω της παροχής άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και ιδανικής σχέσης ποιότητας-τιμής.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τον πλήρη ποιοτικό έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας, τη συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, την καθετοποίηση των υπηρεσιών μας καθώς και μέσω του σταθερού δικτύου συνεργασιών που έχουμε αναπτύξει.

Παράλληλα, η δομή και η λειτουργία της UPPRESS βασίζονται σε πιστοποιημένες εταιρικές πρακτικές, σύμφωνες με τα διεθνή πρότυπα, ενισχύοντας την εταιρική κουλτούρα με διαδικασίες διαφάνειας και ηθικών αξιών.

Όραμα

Το όραμα της UPPRESS είναι να γίνει μια εταιρεία πρότυπο, στις υπηρεσίες έντυπης και ψηφιακής επικοινωνίας, επενδύοντας στη συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία διατηρώντας πάντα το ανθρώπινο της πρόσωπο.  Επίσης, ο σεβασμός προς την κοινωνία και το περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε, να γίνουν οι θεμελιώδεις λίθοι που θα εδραιώσουν την UPPRESS μεταξύ των ηγετών των γραφικών τεχνών.

Εταιρικά νέα
 • Η UPPRESS χορηγός εκτυπώσεων στο 20o INFOCOM WORLD CONFERENCE

  UPPRESS χορηγός infocom

  Στηρίζοντας τον κλάδο της Τηλεπικοινωνιακής αγοράς, η UPPRESS στηρίζει χορηγικά το πιο επιτυχημένο συνέδριο που γιορτάζει φέρος τα 20 χρόνια του. Στόχος του επετειακού 20ου InfoCom World (https://www....

 • Η UPPRESS υποστηρικτής στο Capital + Vision 2018

  Ελληνογερμανικο Επιμελητηριο

  Η UPPRESS, ως μέλος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, υποστηρίζει ως χορηγός το πολυσυνέδριο Capital+Vision 2018 "Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Πρώτα βήματα στις διεθνείς αγορές", στις 5...

 • Πιστοποίηση για την UPPRESS με πρότυπο FSC® Chain of Custody από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

  Η TÜV NORD με επιθεωρητές της TÜV HELLAS πιστοποίησε την UPPRESS σύμφωνα με τους κανόνες εφαρμογής κατά τα πρότυπα FSC-STD-40-004, V3-0 & FSC-STD-50-001, V1-2 που πιστοποιούν την προμήθεια, εκτύπωση, επεξεργασία και...

Κοινωνική ευθύνη

Από την πρώτη μέρα ίδρυσης της εταιρίας μας, η φιλοσοφία, ο τρόπος σκέψης μας, αλλά και οι δράσεις μας έχουν ως στόχο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, το σεβασμό των εργαζομένων μας και το σεβασμό στο περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ