Share

Σχεδιασμός - Προεκτύπωση

Η έμπειρη ομάδα του σχεδιασμού και της προεκτύπωσης μέσα από τη συμβουλευτική αλλά και τη δημιουργική προσέγγιση της, αλλά και την εφαρμογή διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου σε διάφορα στάδια, εξασφαλίζει στους πελάτες της UPPRESS την επίτευξη άριστου αποτελέσματος

Σχεδιασμός - Προεκτύπωση

Η ομάδα σχεδιασμού και προεκτύπωσης της UPPRESS αποτελείται από γραφίστες, εξειδικευμένους retoucher επεξεργασίας εικόνας, σχεδιαστές μηχανολογικού σχεδίου και συσκευασίας, τεχνολόγους γραφικών τεχνών όπου μπορούν να καλύψουν τις δημιουργικές ανάγκες επικοινωνίας σας, είτε σχεδιαστικά είτε τεχνικά σε διαφημιστικά έντυπα, μπροσούρες, μονόφυλλα, έντυπα προωθητικών ενεργειών, καταλόγους, λευκώματα, εταιρική ταυτότητα, δημιουργία προϊόντων συσκευασίας, ειδικών κατασκευών και stand προϊόντων.

Η UPPRESS διαθέτει υπερσύγχρονα εργαλεία σχεδιασμού εντύπων, επεξεργασίας εικόνας, εργαλεία σχεδίασης συσκευασίας, πλατφόρμα οπτικοποίησης της εκτύπωσης που μπορεί να παρουσιάσει, για οποιοδήποτε σχέδιο συσκευασίας ή stands προϊόντων, ένα εικονικό πρωτότυπο και επίσης εργαλεία προεκτύπωσης υψηλής τεχνολογίας ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας των έργων που αναλαμβάνει.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε:

 • Σχεδιασμό διαφημιστικών εντύπων, εταιρικής ταυτότητας, καταλόγων, λευκωμάτων, ημερολογίων και εντύπων προωθητικών ενεργειών.
 • Σχεδιασμό προϊόντων συσκευασίας, κυτιοποιίας, stands προώθησης προϊόντων.
 • Παρουσίαση 3D σχεδιασμού συσκευασιών, κουτιών, κατασκευών, stand.
 • Παρουσίαση εικονικού πρωτοτύπου (οπτικοποίηση της εκτύπωσης που μπορεί να παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα υποστρωμάτων, εκτυπώσεων και φινιρίσματος σε πραγματικό χρόνο).
 • Επεξεργασία εικόνας – Χρωματικές επεξεργασίες και συνθέσεις για ειδικά εφέ.
 • Προεκτύπωση – Μοντάζ.
 • Πιστοποιημένα Ψηφιακά Δοκίμια.

Η UPPRESS με στόχο την άριστη ποιότητα χρώματος σε οτιδήποτε διαχειρίζεται ή παράγει, χρησιμοποιεί τη διεθνώς αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη πλατφόρμα GMG ISO standards - color management.

Με εξειδίκευση στις γραφικές τέχνες, μέσα από μαθηματικά μοντέλα και φασματικές μετρήσεις δεδομένων (xRite i1 Pro2 spectrophotometer) για τη δημιουργία χρωματικών profile (gmg sheet fed offset standard Device link profiles), διαχείριση χρώματος ώστε να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση μελανιών (gmg inkoptimizer se) στις εκτυπωτικές μηχανές, απόλυτο χρωματικό έλεγχο αρχείων (GMG AdobePDF PrintEngine & FOGRA modules), έχει ως αποτέλεσμα την πιστή αποτύπωση των χρωμάτων στο δοκίμιο (GMG ProofControl), την απόλυτη ακρίβεια, την εξοικονόμηση χαμηλού κόστους και χρόνου στις παράγωγες που αναλαμβάνει.

Ο GMG Color Server μας, μετατρέπει τις εικόνες RGB ή CMYK ή σε ένα ενιαίο πρότυπο χρώμα με διαχωρισμό σύμφωνα με τα διεθνή χρωματικά πρότυπα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ακρίβεια του χρώματος 100% επί των αρχικών δεδομένων της εικόνας σε οποιαδήποτε εφαρμογή εκτύπωσης.

Το GMG Color Proof σύστημά μας τεκμηριώνει και πιστοποιεί το γεγονός ότι το δοκίμιο είναι σύμφωνο με τις προκαθορισμένες διεθνείς παραμέτρους χρώματος. Τυπώνουμε GMG ψηφιακό έγχρωμο Πιστοποιημένο Δοκίμιο σύμφωνα με το πρότυπο Fogra 39L / ISO 12647 το οποίο αποστέλλουμε στον πελάτη σε πιστοποιημένο χαρτί Semimatte 250 γρ. ή σε Fogra Optical Brightened Agent.

Το τμήμα της Προεκτύπωσης είναι το τελευταίο και σπουδαιότερο στάδιο πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή εκτύπωσης και το τελικό σημείο ελέγχου.  Αποτελείται από έμπειρους τεχνολόγους γραφικών τεχνών όπου διαχειρίζονται υψηλής τεχνολογίας εργαλεία διορθώσεων και ελέγχου όλων των παραμέτρων για την τεχνική αρτιότητα των αρχείων.  

Έλεγχος Αρχείων: Γραμματοσειρές (fonts), ξακρίσματα (bleeds), RGB, Oveprint Black, κουμπώματα χρωμάτων (Trapping), χαμηλή ανάλυση εικόνων, pantone, έλεγχος κοπτικών, μασκών για UV.

Ο ίδιος λεπτομερής έλεγχος γίνεται για ανοιχτά και για κλειστά αρχεία (PDF) που παραλαμβάνουμε από τους πελάτες μας και παράλληλα, όταν προκύπτει, παρέχονται τεχνικές οδηγίες - συμβουλές - λύσεις στους πελάτες μας για την επίλυση προβλημάτων.

Μοντάζ αρχείων: Στο κατάλληλο template ανάλογα με την εφαρμογή εκτύπωσης και εξοπλισμού.

Έγκριση τελικών αρχείων (από πελάτη) για το τυπωθείτω: Επιτυγχάνεται με τους παρακάτω τρόπους:

 1. Apogee Web Approval Ηλεκτρονική έγκριση προεκτύπωσης. 

  Το Apogee WebApproval είναι μια διαδικτυακή πύλη για online συνεργασία. Παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στην έγκριση των αρχείων των πελατών μας. Επιτρέπει να μικρύνει ο χρόνος παραλαβής – αποστολής και έγκρισης αρχείων ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις σύντομες προθεσμίες των έργων.
  Οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο στα αρχεία τους, κάτι που όχι μόνο διευκολύνει τον πελάτη γιατί μπορούν ελέγξουν τα αρχεία τους οποιαδήποτε στιγμή αλλά και βοηθά στην αποφυγή λαθών και δαπανηρών ανατυπώσεων.
  Με τη χρήση μοναδικών κωδικών – κλειδιά, έχουν πρόσβαση σε εργασίες από τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή τους με δυνατότητα να ανεβάσουν αρχεία, να ελέγξουν σελίδες και να εγκρίνουν από μια έως όσες ενεργές εργασίες έχουν.
  Επίσης, μπορούν να ανατρέξουν σε παλαιότερες παράγωγες και να κλικ ΕΠΑΝΕΚΤΥΠΩΣΗ να ξαναεγκρινουν οποιαδήποτε αρχεία για επανεκτύπωση.

  Συνοπτικά:
  Έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε, να αποδεχτείτε (Approve) ή να απορρίψετε (Reject) μαζί με κάποιο σχόλιο (annotate) όλες τις σελίδες σας OnLine, κατευθείαν από τον υπολογιστή σας.

   Apogee Web Approval

 2. Ηλιοτυπία υψηλής ανάλυσης

  Πρόκειται για hardcopy αντίγραφο του τελικού εντύπου, σε χαρτί 80 γρ. τυπωμένο σε plotter.

 3. Πιστοποιημένο ψηφιακό δοκίμιο.
  Τυπώνουμε GMG ψηφιακό έγχρωμο Πιστοποιημένο Δοκίμιο σύμφωνα με το πρότυπο Fogra 39L / ISO 12647 το οποίο αποστέλλουμε στον πελάτη σε πιστοποιημένο χαρτί Semimatte 250 γρ. ή σε Fogra Optical Brightened Agent.