Share

Η Εταιρεία μας
Up Press

Μια ομάδα που ξεκίνησε και συνεχίζει με το ίδιο πάθος, αντιμετωπίζοντας τη δουλειά της σαν τέχνη δημιουργώντας έργα με χρώμα και υψηλή ποιότητα!

Η Εταιρεία

Η UPPRESS είναι εταιρεία καθετοποιημένων εφαρμογών γραφικών τεχνών, η οποία συνεχίζει μια επιτυχημένη πορεία 20 ετών και παραμένει στην κορυφή με την ποιότητα, την τεχνογνωσία, τη συνέπεια και την πελατοκεντρική της φιλοσοφία.

Ταυτόχρονα, το όνομά της συνδέεται με ό,τι πιο σύγχρονο, δημιουργικό και επαγγελματικό στο χώρο της προεκτύπωσης, της εκτύπωσης και των ψηφιακών εφαρμογών. Υποστηρίζεται από μια μεγάλη ομάδα έμπειρων συνεργατών, συνδυάζοντας την ανθρώπινη εξειδίκευση με τις πιο εξελιγμένες μορφές τεχνολογίας, τον υψηλό επαγγελματισμό με την φιλική διάθεση.

Στόχος

Η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας ως προς την έντυπη επικοινωνία τους, μέσω της παροχής άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και ιδανικής σχέσης ποιότητας-τιμής.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τον πλήρη ποιοτικό έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας, τη συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, την καθετοποίηση των υπηρεσιών μας καθώς και μέσω του σταθερού δικτύου συνεργασιών που έχουμε αναπτύξει.

Παράλληλα, η δομή και η λειτουργία της UPPRESS βασίζονται σε πιστοποιημένες εταιρικές πρακτικές, σύμφωνες με τα διεθνή πρότυπα, ενισχύοντας την εταιρική κουλτούρα με διαδικασίες διαφάνειας και ηθικών αξιών.

Όραμα

Το όραμα της UPPRESS είναι να γίνει μια εταιρεία πρότυπο, στις υπηρεσίες έντυπης και ψηφιακής επικοινωνίας, επενδύοντας στη συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία διατηρώντας πάντα το ανθρώπινο της πρόσωπο. Επίσης, ο σεβασμός προς την κοινωνία και το περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε, να γίνουν οι θεμελιώδεις λίθοι που θα εδραιώσουν την UPPRESS μεταξύ των ηγετών των γραφικών τεχνών.

 

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
     
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ FSC ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
0
έτη εμπειρίας
0
τ.μ. εγκαταστάσεις
0
άτομα προσωπικό
0
ικανοποιημένοι πελάτες
Είπαν για εμάς...

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη δουλειά. Παραλάβαμε προχθές τα έντυπα, νωρίς το πρωί. Έγιναν πάρα πολύ ωραία. Εξαιρετική δουλειά, προσεγμένη στη λεπτομέρειά της και θεωρώ ότι και τυπογραφικά αντιπροσωπεύει την ποιότητα που θέλαμε να δώσουμε με το έντυπο αυτό. Και on time. Πολύ σημαντικό και αυτό.

Nordia A.E.

Παραλάβαμε τα πιστοποιητικά υιοθεσίας και σας ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική δουλειά και την άψογη συνεργασία.

WWF Ελλάς

Παραλάβαμε τα ημερολόγια μας. Εξαιρετική δουλειά !! Τις ευχαριστίες μας και τις ευχές μας σε ολους τους συντελεστές.

Αρίστη ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Σε κλίμα άριστης συνεργασίας, η UPPRESS μας εκτύπωσε μια ιδιαίτερη εικαστική εργασία για ένδυση κολώνας καταστήματος στο Ηράκλειο Κρήτης και ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ασφαλή μεταφορά και τοποθέτησή της.

Εξαιρετική δουλειά, ευχαριστώ πολύ!

Groupe SEB

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους της ΜΕΤΚΑ για όλη την προσπάθεια που κάνατε στην UPPRESS να ανταποκριθείτε στους χρόνους μας, και για τον επαγγελματισμό και συνέπεια που μας δείξατε καθ’όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

ΜΕΤΚΑ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους και κάθε έναν ξεχωριστά, όλους όσους εργάστηκαν και εργάζονται για τα προγράμματα αυτά. Εκτιμούμε πολύ τον επαγγελματισμό και την έγκαιρη παράδοση των εντύπων μας, ειδικά σε τόσο αυστηρές χρονικές προθεσμίες, που όμως είναι ζωτικής σημασίας για την προβολή των παραστάσεων μας.

Η μέχρι τώρα συνεργασία μας είναι άκρως αποτελεσματική και εποικοδομητική  και ευελπιστούμε για τη συνέχεια της και σε μελλοντικά project.

Αθηναϊκά Θέατρα

Σας ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σε είδος που παρείχατε για την υποστήριξη της εκδήλωση PIERCE Open House 2015. Σχεδόν 3.000 άνθρωποι την παρακολούθησαν, μεταξύ των οποίων φοιτητές, γονείς, απόφοιτοι, καθηγητές, προσωπικό και φίλοι του Κολεγίου καθώς και κάτοικοι της τοπικής κοινότητας.

Ο εορτασμός Open House είναι μια PIERCE παράδοση, η οποία παρουσιάζει το έργο των φοιτητών και την αφοσίωσή τους στην προώθηση μιας κουλτούρας φιλανθρωπίας και κοινωνικής ευθύνης. Τα έσοδα από την PIERCE Open House θα διατεθούν για την υποστήριξη του Ταμείου Υποτροφιών PIERCE καθώς και, ειδικά για φέτος, δύο ιδρυμάτων: «Θεόφιλος» και «Θεοτόκος».

Σας ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξή σας προς το κολέγιο και τους μαθητές μας.

The American College of Greece

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα σας για την εξαιρετική δουλειά που έγινε κατά την συσκευασία των εντύπων/κουπονιών στην τελευταία εργασία που είχαμε μαζί (Hondos Center Christmas Sets with Folli Follie).
Μου ανέφεραν οι συνεργάτες μας ότι ήταν πολύ ξεκάθαρα χωρισμένα και η συσκευασία κατά την παράδοση πολύ σωστά & προσεκτικά χωρισμένη ανά καταστήματα, κάτι που συντέλεσε στην ομαλή αποστολή τους στα καταστήματα και δίχως να μας ενοχλήσουν ξανά για το που πάνε.
Ειλικρινά, τέτοιου είδους "λεπτομέρειες" είναι που διαχωρίζουν μια πολύ καλή δουλειά σε εξαιρετική!

Folli Follie Group

Πολύτιμοι φίλοι και συνεργάτες μας,

Τα παιδιά και οι άνθρωποι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας εκφράζουμε για πολλοστή φορά τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την συστηματική και ανεκτίμητη συμμετοχή σας στις προσπάθειες μας με πιο πρόσφατη χορηγία εκτύπωσης 25.000 ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ για την έκθεσή μας στη HELEXPO.
Για έναν εθελοντικό Οργανισμό, όπως «το Χαμόγελο του Παιδιού», που βασίζεται αποκλειστικά και μόνον στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως κι αν αυτή μεταφράζεται κάθε φορά, η συμμετοχή σας έχει την αξία θησαυρού.
Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, «το Χαμόγελο του Παιδιού» καταφέρνει να επιβιώνει κάθε χρόνο αλλά και να διευρύνει τη δράση του, καθιστώντας έτσι εφικτή την προστασία και φροντίδα χιλιάδων παιδιών που έχουν στερηθεί το χαμόγελό τους.
Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, διασφαλίζονται οι αναρίθμητες ανάγκες που αντιμετωπίζουμε προκειμένου να συνεχίζουμε, αλλά και η απαραίτητη ηθική υποστήριξη για να φέρουμε εις πέρας το -συχνά πολύ δύσκολο - έργο που μας έχετε εμπιστευτεί.
Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να στέκεστε δίπλα στα παιδιά ως μέλη της μεγάλης μας οικογένειας.
 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Mε ιδιαίτερη εκτίμηση,

The Smile of The Child

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι παραλάβαμε τα έντυπα και να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άψογη δουλειά και συνεργασία σας.
Ελπίζουμε να ξανασυνεργαστούμε σύντομα.

Με εκτίμηση

Astir Palace Resort

Kαλημέρα σας,

Παραλάβαμε και σας ευχαριστούμε πολύ για τη τήρηση του χρόνου παράδοσης που σας θέσαμε και κυρίως για την εξαιρετική εκτύπωση.

Με εκτίμηση

Institute Francais de grece

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά εκ μέρους της Καφεκοπτεία Λουμίδη για την προσπάθεια που κάνατε ώστε να τηρήσετε τους χρόνους παράδοσης που σας θέσαμε, αλλά και για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό που δείξατε καθ’όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.

ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗ ΑΒΕΕ

Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό που δείξατε, κατά την προετοιμασία για την συμμετοχή της εταιρείας μας στην 1η Κλαδική Έκθεση της WESTIA 2016, στην οποία παρουσιάστηκε για 1η φορά η νέα εταιρική ταυτότητα της Ergologic.

Ergologic

"Μπράβο! στην ομάδα!"
τα σχόλια από τη bayer για τη δουλειά που έγινε!

Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι... κάναμε καλή αρχή...

Net Creative Services

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αμεσότητα σας σχετικά με τους χρόνους και να σας συγχαρώ για το αποτέλεσμα.
Οι προσκλήσεις ενθουσίασαν!

Communisis

Πολύ καλή δουλειά πραγματικά, ευχαριστούμε!

Institute Francais de Grece

Λάβαμε πριν από λίγο το φάκελο με το έντυπο της διατροφής που μας στείλατε. Είναι εξαιρετικό όπως και οι υπηρεσίες που προσφέρετε.
Σας ευχαριστούμε για την άψογη δουλειά και συνεργασία.

WWF Ελλάς

Λάβαμε τα μπλοκ παραγγελιών χτες, ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση!

Elais-Unilever Hellas Α.Ε

Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πάρα πολύ για όλα!

Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το αποτέλεσμα της τελευταίας μας συνεργασίας παρόλες τις δυσκολίες των αρχείων και την ευελιξία που δείξατε στους χρόνους παράδοσης!

Chipita A.E.